Témata uživatele tonic

Témata uživatele tonic

Téma Poslední reakce
Takze po Goldcar a Rhodium mame dalsieho adepta a to Global Rent-A-Car Varsava. Tentokrat som sa trochu napalil ja sam.Auto pozicane cez billiger mietwagen, novy Smart Fourfour, varsavske letisko. V kancelarii trvala regstracia par minut, vsetko cez mobil, pohodicka. Trosku som zneistel ked ponukal full coverage poistku "iba" za 100 zlotych na den (cele pozicanie stalo 35 euro na dva dni)Auto sme vyzdvihli v garazi, par fotiek som cvakol a vyrazili sme. Po dvoch dnoch sme masinu vratili, kluciky hodili do keyboxu, ako nam povedali na telefone.Par hodin na to prisiel protokol o prevzati, kde bola naznaceny skrabanec, ale nic viac.Dnes prisla faktura na 700 zlotych - teda vyse 170 euro za prelakovanie naraznika, ktore ma byt strhnute z karty.Zial fotku z toho uhla som neurobil, takze nemam ziadny dokaz, ale na 100% sme nič nechytili. Ako citam receznie az teraz na Google tak vela podobnych skusenosti, preto aj to hodnotenie 2.3*/5*.  Zial, moja blbost, ziadna obhliadka pred prebratim auta nebola a po podpise v mobile sa automaticky vygenerovala zmluva. Ale preberaci protokol urcite podpisal niekto iny, podpis je tam len ciarka.Cakam teraz na to kedy mi to strhnu z karty a otestujem icarhireinsurence. Nemam chut vyvolavat do Polska a hadat sa s nimi, kedze asi hraje v ich prospech. Vyzera to, ze si robia biznis na predaji poistiek. Recenzie: https://bit.ly/2KXQ61uPrikladam foto skrabanca .
Global Rent-A-Car Varsava
Ve fóru Půjčení auta
19 odpovědí
Zdravim vospolok. Na februar 2019 sa nam podarilo zakupit na predlzeny vikend Budapest-Agadir asi za 50 euro. Ciel bol jasny, pozicat auto a previezt sa do Zapadnej Sahary, aspon do Layounne a pozriet si po ceste par vrakov aj najdlhsi dopravnikovy pas na svete :)) Lenze Wizzair uz stihol zrusit jednu rotaciu a tak to vyzera, ze tam pojdeme na cely tyzden. Teraz mam dilemu, ci ist autom az do Dakhly v Zapadnej Sahare, ktoru mi odporucal marocky kolega, alebo urobit taky "must see" okruh juznym Marokom - z Agadiru do Tafraoute, Zig Zag Road/Todra, Atlas Studios,Ouarzazate .. vlastne taky ten Anti-Atlas + Layounne. Marakes sa mi velmi nechce riesit. Cital som par cestopisov tu, vyzera, ze je tam toho kopec, ale bol niekto az tam dole na Zapadnej Sahare? Lebo raodtrip to vyzera slusny a pocasie vo februari by na juh od Agadiru mohlo byt velmi prijemne. .
Zapadna Sahara / Maroko
Ve fóru Co vidět a navštívit
8 odpovědí
Zdravim vospolok. Tak mam za sebou prvy novomanzelsky vylet. Macedonsko znovu nesklamalo a okolie Ohridu sa vyrovna kadejakym primorskym destinaciam :)http://tonicove.sk/predlzeny-vik...om-jazere/Naklady:Letenky cca 25 euro osobaAuto 80 euro na 4 dni (externa poistka cez icarhireinsurance)Benzin asi tak 60 euro, myto max 5 euroubytko Ohrid 15 euro (s Airbnb kuponom, inak okolo 100e na tri noci)ubytko budapest 32 eurodeluxe olovrant v Tikvesi za cca 25 euro pre dvoch, inak sopske salaty okolo 1,5-2 eura, pljeskavice podobneaquapark cca 11 euro .
Predlzeny vikend v okoli Ohridu
Ve fóru Cestopisy
9 odpovědí
Zdravim, tak cez vikend som absolvoval 75 hodin vlakom/maršrutkou/letecky na trase Trnava-Žilina-Košice-Mukačevo-Iršava-Solotvino-Sighetu Marmatei-Kluž-Budapešť-Bratislava-Trnava. Po dlhom čase sólo výlet za minimálne náklady - najdrahší bol 13 eurový hostel v Kluži a ICčko do Žiliny za 12 euro.Zakarpatie je super a sever Rumunska je fakt krásny. Takisto Kluž celkom príjemne prekvapil. A konečne som sa dokopal do nového webu, takže premiérovo už na novej adrese:)http://tonicove.sk/zakarpatsko-t...ky-vikend/ .
Zakarpatsko-transylvánsky víkend
Ve fóru Cestopisy
34 odpovědí
S kolegom Romanom-Cizy (https://romanherda.com/ - neviem dat odkaz :D)sme neodolali lacnym letenkam z BTS do Burgasu a vymysleli sme si vikend v Bulharsku. Aby sme nemuseli zbytocne minat volno, tak v nedelu vecer sme sa vratili cez Krakow + Flixbus + Vlak :DOsobne me velmi prekvapila rozmanitost pobrezia  a mimo sezony tam nie je nikto. Teda skoro aj vsetko zatvorene, tak treba s tym ratat. http://tonicove.sk/ciernomorsky-vikend/NakladyLetenka 5+1 euro (zrumbovany BOJ-KRK)Auto na 2 dni cca 40 euro cez Ryanair carhire/Enterprise + poistka externa Benzin 20 euroUbytko cca 20 euro na noc pre dvochFlixbus Krakow-Banska Bystrica 7 euro (s kuponom z eBay)Vlak Banska Bystrica - Trnava/Bratislava - 10 euroNecakane nakaldy:)Flasa Plisky a 2 koly na letisku BOJ - cca 13 euroUber z letiska KRK na autobusku - 13 euro  .
Jarný víkend pri na bulharskom pobreží
Ve fóru Cestopisy
5 odpovědí
Zdravim vospolok :) Na nedelny vecer/zaciatok pracovneho tyzdna prispievam cestopisom zo svojej poslednej cesty do Azie. Tentokrat na Sri Lanku, ktora je super - krasna krajina, mili ludia, ziadny scam sa nekonal a zerie sa tam prva liga :) "zial" sme tam sli s kamosmi, ktori cely cas snivali o snicliach a pecenych kaciciach, takze tych nabuduce uz nechame doma. Inak by sme teda urcite toho objavili viac.   Nabuduce by som radsej letel do Mattaly, predsa v tejto sezone je to ovela blizsie k Hill Country a juznemu pobreziu. Inak dobre nechapem tomu, ze stale niekto odporuca na cely pobyt vodica, ved naco ho budem platit aj ked som tri dni na jednom mieste a kludne sa presuvam po okoli busmi a tuktukmi. Tak sme si z nasledujuceho ubytka vzdy vybavili odvoz za pohodu cenu.http://tonicove.sk/ayubowan-sri-lanka/Naklady:Letenka  BTS-DXB-CMB  a spat za 310 euroUbytko 10 euro noc osobaUdawalawe NP - 25 euroJazdy vanmi - cca 50 euro na osobu, 200 euro spoluostatne naklady minimalneZiadne chramy a pod sme nenavstivili :) .
Ayubowan Sri Lanka!
Ve fóru Cestopisy
18 odpovědí
aktualne info z CMB - ziadne tekutiny (okrem zapecateneho alkoholu z duty free) na palubu lietadla. Na security kontrole pri gejte vsetko poctivo vyhadzuju a oznamy su aj v prevadzkach s obcerstvenim. S vacsim "odrbom" som sa este nestretol. .
Colombo (CMB)
Ve fóru Letiště
0 odpovědí
Rano tam, vecer naspat - absolvoval som to druhykrat a celkom fajn straveny den - slaba libra potesila, uz som sa necitil az taky socialny pripadhttp://tonicove.sk/sobota-v-londyne/ .
Sobota v Londyne
Ve fóru Cestopisy
0 odpovědí
Zdravim vospolok. Po predlzenom vikende v Kazachstane prinasam posledny tohtorocny trip report :)http://tonicove.sk/mraziva-astana/Astana sice nie je laska na prvy pohlad, ale na predlzeny vikend super destinacia a aj pri -25C. Slnecno, mrazivo - ma to nieco do seba.A osobne sa mi rata, ze vela veci budete mat fakt len sami pre seba.Naklady:Letenka cca 60 euroUbytovanie 70 euro na tri noci (izba pre troch, dufam ze pride booking 40USD)Autobus 90 KZT - t.j. cca 25 centovtaxik po meste cca 500KZT - 1,2 eura, max 1000KZT na druhu stranu rieky, funguje Uber aj Yandex, ale kludne staci rukou niekoho zastavittaxi do Alzhiru (cca 75-80km otocka) - 4000-5000KZTjedlo - velmi zalezi od podniku, ale maximalne som dal 10 euro za kralovsku veceru v Taikazane, inak sa da za 2 eura riadne natlacitvstupy - tak medzi 500-1000KZTSIM karta Beeline za 500KZT bez registracie v obchodoch, 12GB data za 1600KZT (asi na mesiac), 4G je skoro vsade v meste .
Mraziva Astana
Ve fóru Cestopisy
26 odpovědí
Zdravim vospolok,Este to nie je asi 100% iste, ale kamos asi zajtra zo zdravotnych dovodov nepoleti na predlzeny vikend do mrazivej Astany.Odlet zajtra rano o osmej z Bud s Wizz, prilet v nedelu o osmej vecer.Ja poletim tak ci tak, ale ak by ste nemali program, tak prepis letenky stoji 90 euro.Ubytovanie v Budapesti dnes vecer v Hargita Panzio (33e) a v Astane The Place hostel (70e - normalna private izba). Vsetko twin rooms :)Kto by bral auto, tak plus, booknuty parking pri letisku, SPZ sa da zmenit. .
Last minute Astana 14-17/12
Ve fóru Hledám spolucestujícího
0 odpovědí
Provokácia z Nantes najmä pre českú stranu fóra .
Maslo
Ve fóru Co se nevešlo
3 odpovědi
zdravim, minuly vikend sme si trosku polietali a posoferovali po Krakowe a Gdansku s okolim, tak tu su moje poznatky http://tonicov.tumblr.com/post/148286560141/zurek tl;dr: Gdansk je uplne top, vela zapadnych miest sa moze schovat  .
Predlzeny vikend v Krakowe a Gdansku
Ve fóru Cestopisy
26 odpovědí
Zdravím vospolok. Trošku menej práce v korporácii mi dovolilo celkom rýchlo spísať cestopis o nedávnej návšteve tejto zasľúbenej zeme. Hory, more, mestá - má to všetko.http://tonicove.sk/gamarjoba-gruzinsko/Orietačné nákladyletenka do Kyjeva 20 euro, AZAL cez Baku do Tbilisi 35 euro, Vanilla Sky (zrusene) 15 euro, Kutaisi - Milano 10 euro, Milano - Budapest 20 euroubytko priemerne 8 euro noc/osoba, vsetko dvojky. Najlacnejsie 3,50 osoba hostel Pomegranate, ale tam sme si len odlozili veci a dali sprchutaxi z letiska v Tbilisi do centra - 20 larivlak Tbilisi - Zugdidi 13 eurotaxi Zugdidi - Mestia 100 lari cele autovan do Ushguli a spat 30 lari osobataxi Mestia Batumi - 200 lari autovlak Batumi - Kutaisi 6 laritaxi Kutaisi - letisko 20 lariMHD Batumi 0,4 lari v meste a 1 lari k Sarpi/kvariati (cca 20km)Jedlo sme vzdy platili tak 30 lari pre dve osoby, ale to bola prezieracka s vinom/pivomSIM karta Geocell s 2Gb data a 30 min medzinarodneho hovoru za 20 lari na letisku na 15 dni, 3G/4G vsade aj v Ushguli a Mestii  .
10 dní v Gruzínsku
Ve fóru Cestopisy
4 odpovědi
Zdravim... spiatocny listok sa uz dlho da kupit z Bratislavy do Budapesti a naopak za nejakych 17-18 euro, ale konecne sa da kupit aj jednosmerny za 9 euro, dokonca aj z Kosic.http://www.slovakrail.sk/sk/ceny...apest.htmlZo Slovenska sa da kupit zatial len na staniciach, ale z Budapesti naspat uz aj na strankach MAV online.Dobra volba pri openjaw tripoch:) .
Vlak Bratislava-Budapest-Bratislava
Ve fóru Železniční doprava
15 odpovědí
Zdravim vospolok. Tak 40-ky v Skopje sme prezili, sice dehydrovani, ale zvladli sme aj trek z Vodna na Matku a otestovali aj akvapark.Premierovo sme na ranny let v Budapesti nespali v hlavnom meste, ale radsej pre zmenu v Ostrihome, ktory je super. Cela zabavka stala presne 100 euro na osobu:20 letenky, 20 ubytko, 10 euro Bratislava-Sturovo-Ostrihom-Budapest a ostatne sme prezrali, prepili a prekupali :Dhttp://tonicove.sk/macedonska-otocka/ .
Do Skopje cez Ostrihom
Ve fóru Cestopisy
4 odpovědi
Zdravim:) 10 euro do Sarajeva a do euro z Tuzly naspat ma presvedcilo, ze vikend v Bosne nemusi byt zly napad. A ani nebol :DBalkan nesklamal.http://tonicove.sk/letny-vikend-v-bosne/Neviem ci sa to len mne zda, ale oproti Srbsku a Macedonsku je to tam drahsie. Pivo kludne 2-2,50 euro v centre, jedlo lacne, ale 90 centov za MHD v Sarajeve dost. taxi 75 centov nastup a 50 centov kilometer, takze nie je o com. Busy celkom drahe, Doboj-Tuzla co je 60 km za 4 eura. Ale zase po vikende na Ukrajine mam velmi nizko polozenu cneovu hladinu :D .
Letný víkend v Bosne
Ve fóru Cestopisy
9 odpovědí
Ahojte, minulý víkend som  znovu navštívil srbský Niš, ale tentokrát sme už šli aj do hôr k hraniciam s Bulharskom. Tu je cestopis z nášho síce cenovo lowcost výletu (komplet pod 100 euro na osobu), ale inak veľmi obohacujúcim (a asi som znovu pribral, ako sa mi pravidelne deje po návšteve Balkánu)CESTOPIS TU :)Orientačné náklady:Letenka 10-20 euro Auto na 2 dni 37 euro , benzín na 350 km cca 30 euroUbytko Nis 50 euro noc 4 osoby Chata 50 euro 2 noci pre 4 osoby poriadna vecera v peknom podniku aj s vinom- 30-40 euro/ 4 osoby pljeskavica - 0,8-1 euro  .
Víkend na chate v južnom Srbsku
Ve fóru Cestopisy
5 odpovědí
Vcera som zistil ze snubenica ide 23-25. jun na rozlucku so slobodou (nie jej) a tak sa mi zrazu objavil volny vikend :DNajprv som chcel Balkan (budpest-pristina/bratislava-nis - skopje - domov, da sa to otocit za 20 euro), ale kedze o 2 tyzdne idem do tych koncin a v juli do Sarajeva, chcelo to zmenu. Tak mi dnes preplo v palici a bookol som nasledovne: v piatok 23/6 19:19 Zilina-Kosice-Mukacevo s Leo Expres a 26/6 o 13tej z Kluzu do Budapesti Wizzair. Spolu to vyslo asi 17 euro... mam v plane sa motat elektropojezadami/marsrutkami medzi Mukacevom a Solotvynom a potom presun pesi do Sighetu Marmatei odkial nejak v nedelu poobede, vecer do Kluzu. Ak Boh da, tak by sa teoreticky mohla podarit borzavska uzkokolajka, ale to este len zistujem. Ak nie, tak sa pomotat v okoli Chustu. Samozrejme, ze nikto so mnou nechce z okolia ist, ale keby niekto nemal co robit, kludne sa pridajte :D Planujem to ako velmi lowcost vylet.  .
Rychle Zakarpatie a Romania
Ve fóru Hledám spolucestujícího
0 odpovědí
Premierovo na Ukrajine autom (velmi zaujimava skusenost), super Lvov a Vilnius na urovni:) Narocnych 5 dni. Naklady: LWO-VNO-LWO s Ukraine International - 30 euro osoba (neskor sa dala dokonca za6 euro) nafta 1500km - 80 euro (nafta na Ukrajine cca 75 centov liter) ubytovanie 30-40 euro na noc/izba v Polsku a Litve, v Lvove 12 euro/izba  a hostel 3,5 euro osoba  EDIT: No takze som chcel upravit chybu a zmazalo mi to hyperlink a rozbilo cely prispevok...@Dave, prosim vrat stare forum :D https://tonicov.tumblr.com/post/159817682796/velkanoc17  .
Narazil som na tento clanok  - neviem co si mam mysliet, osobne som toho nazoru, ze ked na to nemam, tak tam nejdem, prip. working holiday a nie zobrat v krajinach tretieho sveta, prip. predavat pohladnice ako chovanec chranenej dielne .
BEGpackeri
Ve fóru Co se nevešlo
9 odpovědí
 Zdravim, tak naspat doma z Libanonu a tak tu som spisal kratky cestopis o troch dnoch v  tejto paradnej krajine.https://tonicov.tumblr.com/post/158772896726/libanonodkazNáklady: Letenka cca 90 euro  Ubytovanie pre tri osoby 50-70 euro/noc (zial online su dostupne len drahsie ubytovania)Auto cez argus car hire s poistkami za cca 80 euro na tri dni Benzin 70 centov liter obed/vecera pre troch s flasou vina v takej normalnej restauracii - cca 30-40 euro shawarma zo siete Tawouk okolo 3 euro mala libanonska "pizza" za euro uber z letiska/na letisko - 10 euro fix vstupy vsade celkom prijatelne, najdrahsia bola Jeita Grotto, okolo 7 euro (ked je otvorena aj spodna cast, tak je to o par euro drahsie) plati sa libanonskymi librami, alebo US dolarmi. 1 USD = 1500LBP, z bankomatu sa da vytiahnut oboje. Vydavok zvycajne v librach, alebo kombinacia dolar a libry.bankomatov dost, niektore maju poplatok za vyber 3-5 dolarov, ale napr. rozsirena Bank Audi je bez poplatku  .
Víkend v jarnom Libanone
Ve fóru Cestopisy
6 odpovědí
Hello my friends, ca va? po dlhom case aj v zapadnej Europe a po 15 rokoch v Parizi..tak nejake tie postrehy zo sucasneho Pariza http://tonicov.tumblr.com/post/146002502481/paris2016 .
vikend v Parizi
Ve fóru Cestopisy
4 odpovědi
Zdravím, Trošku dlhšie čítanie, ale za 10 dní v Ázii sa toho udeje vždy trošku viac ako doma v práci:D  .
Naspat naFilipiny (Bohol + Emiraty)
Ve fóru Cestopisy
7 odpovědí
Zdravim vospolok, o 2 tyzdne letim na Bohol na par dni a tak pozeram kde sa da ubytovat, mam uz nieco booknute kusok od letiska v Tagbilarane, ale zahravam sa s myslienkou sa ubytovat priamo na Panglao (nech to mame blizsie k plazam a k island hoppingu), tak max do 1500PHP na noc aj s klimou. Mate nejake tipy? Na bookingu toho celkom este je, ale kedze je tam toho urcite viac ako v agregatoroch, tak ci nahodou nemate nejaky skryte eso v rukave  .
Bohol
Ve fóru Tipy na ubytování
20 odpovědí
Nejake postrehy a fotky z rychlovyletu na Kaukaze  .
Vikend v Gruzinsku
Ve fóru Cestopisy
11 odpovědí
Zdravim, po vikende som dal dokopy nielen sam seba, ale aj kratky cestopis o srbskom Nisi a macedonskom Skopje. Nis velmi prijemne prekvapil a Skopje nesklamalo po 3x tento rok http://tonicov.tumblr.com/post/154462783466/balkanizacia Naklady na vylet: Letenky - cca 20 euro Ubytko Nis - 36 euro pre 4 osoby Bus do Skopje - 10 euro Ubytko Skopje - 22 euro pre 4 osoby cena obedu/vecere v lepsej restauracii aj s vinom - cca 10 euro osoba, inak sa kludne dalo za 4 euro poriadne dotlacit Burek s jogurtom - 1 euro  .
Decembrový Balkán na víkend - Niš a Skopje
Ve fóru Cestopisy
9 odpovědí
zdravim, trosku som sa hral s oneway letenkami a celkom zaujimavy jarny trip na nieco vyse tyzdna z toho vysiel - Praha-Kyjev-Peking-Peking(Shanghaj)-Fuzhou-NYC-Kodan-Budapest za cca 645 euro 1. PRG-KBP-PEK https://www.kayak.fr/flights/PRG-PEK/2017-03-28 2. PEK-FOC-JFK https://www.kayak.fr/flights/BJS-NYC/2017-04-02 varianta Šanghaj: https://www.kayak.fr/flights/SHA-NYC/2017-04-02 3. JFK-CPH-BUD https://www.kayak.fr/flights/NYC-BUD/2017-04-05 .
Jarna cesta okolo sveta (aj ked len severna pologula)
Ve fóru Tipy na levné letenky
0 odpovědí
Zdarvim vospolok, cez vikend som navstivil tento Pchjongjang zapadu a spisal som kratky cestopis:  .
Vikend v depresivnej Bukuresti
Ve fóru Cestopisy
14 odpovědí
zdravim adminov CL ... rad by som vas v mene vsetkych poziadal o zvysenie kapacity "mailboxu" .. SZ nejak velmi ani nepouzivam, a uz mam zaplnene na 102% diky P.S: Mam tu USB kluc 8GB co nepouzivam, ak by ste nemali dost priestoru  .
kapacita SZ
Ve fóru Cestujlevne.com
0 odpovědí
Z Bratislavy sa to celkom rozlietalo, tak sme vyuzili lacne lety do Aten, tu je zopar poznatkov z vikendu: http://tonicov.tumblr.com/post/131954609751/ateny2015 .
Ateny na vikend
Ve fóru Cestopisy
7 odpovědí
Zdravim, uspesne som dal dokopy svoj posledny cestopis z predlzeneho vikendu na trase Budapest-Kyjev-Baku a Istanbul. 7000km za 4 dni, ale az take fofry to neboli nakoniec:) Nech sa paci:  .
zdravim vospolok, o par dni letime na 4 dni na kretu - Heraklion. auto budeme mat pozicane, zakladna v Malii (kvoli cene ubytka). Pocasie vyzera byt fajn, ale skor na prieskum ostrova tak co som pzoeral je tam toho kopec - nechcem presoferovat pol dna a tak som pozeral co vidiet do 2 hodin od Malie - pamiatky ma nejak netahaju a skor tak prirodne/plazovo. Co som pozeral tak ma zaujali plaze okolo Istro, zaujimavo vyzera Agios Nikolaos, Plaka a Spinalonga, mozno by som isiel do vnutrozemia a dole do Ierapetri, prip. Myrtosu. A odtial ist pozriet na plaz Matala. Mozno by sme dali aj nejaku lahsiu turistiku, kusok od Malie na juh su rokliny Roza a Ambelos, bol tam niekto? Lebo zle to nevyzera. Diky za pripadne rady. .
Kreta - tipy co vidiet
Ve fóru Co vidět a navštívit
28 odpovědí
Zdravim, tak som spisal par viet o 4 dnoch na Krete, kde bola fakt paradne a velmi milo ma prekvapila (narozdiel od Aten, alebo Solunu http://tonicov.tumblr.com/post/151966306931/kreta Orientacne ceny: Letenka PRG-HER-PRG - 30 euro rok dozadu cez Kayak Ubytko Malia - 17 euro noc apartmanik Auto na 4 dni za 70 euro s poistenim z Billiger Benzin cca 50 euro (cena okolo 1,49 liter, spotreba 6 l/100km) Frappe a lehatka - skoro vsade 2,5 euro  .
Predlzene leto na Krete v oktobri
Ve fóru Cestopisy
7 odpovědí
poslednu dobu sa okrem otazok typu ci stacia 2 hodiny na prestup tam a tam objavil novy trend "vyberania si aeroliniek" - tak ma napadlo cestou do prace si spisat rozne dovody, preco sa vyhnut tej a tej spolocnosti (lebo s Emirates sa neda letiet vsade  .
Aerolinky so zlym imidzom
Ve fóru Letecké společnosti
20 odpovědí
Zdravim, tak konecne som si nasiel cas spisat zazitky z nedavneho vyletu smerom na Balkan (Skopje-Gevgelija-Solun). Opat tento region nesklamal  .
3,5 dna v Macedonsku a Solune
Ve fóru Cestopisy
4 odpovědi
Zdravim CL, spisal som nejake poznatky do dalsieho cestopisu, tentokrat tradicne z Vychodu - trasa Vieden-Boryspol-Kisinev-Tiraspol-Bendery-Odessa-Kyjev a Budapest  .
zdravim, tu som spisal nejake tie zazitky z nedavneho vyletu po Balkane http://tonicov.tumblr.com/post/144566757846/balkan2016 .
tak 2000km autom, treba sa tam este vratit  .
Sarajevo + Mostar na Velku noc
Ve fóru Cestopisy
6 odpovědí
https://www.kayak.fr/flights/PRG-DXB/20 ... 02/2adults cez eDreams/Opodo - platba s Visa klasickou. Datumov je dost, co som pozeral, od novembra 2016 az po februar 2017, ale mozno sa najdu aj pomimo. V cene 1 kus checknutej batoziny, dlzka prestupov tiez fajn. Etickety prisli do par minut. .
Praha-Dubaj-Vieden za 164 euro v sezone (zima 2016/17)
Ve fóru Tipy na levné letenky
8 odpovědí
Zaujimavy pocin, 10 euro one way bez garancie miesta na sedenie  .
IZY.COM = Thalys Brusel-Pariz-Brusel od 10e one way
Ve fóru Železniční doprava
0 odpovědí
tak spisal som svoje zapisky z tripu do Ushuaia a okolia v Patagonii http://tonicov.tumblr.com/post/139551816041/ushuaia .
Ohňová zem na 5 dni
Ve fóru Cestopisy
1 odpověď
Caute, asi niektori tu urcite vyuzili akciu zo zaciatku roku s Cebu Pacific z Dubaja na Filipiny, my sme sa vratili minuly tyzden a tu su nejake poznatky:) http://tonicov.tumblr.com/post/134975476301/filipiny .
cez Dubaj na Filipiny 11/2015
Ve fóru Cestopisy
6 odpovědí
maly cestopis z Alitalia akcie v juni tohto roku  .
Korea na 5 dni
Ve fóru Cestopisy
0 odpovědí
Zdravim, tak este jeden prispevok som spisal - Kyjev, Odesa, Lvov a vychod Slovenska za tyzden. http://tonicov.tumblr.com/post/130805096126/ukrajina2015 .
Augustova Ukrajina a slovenske Poloniny
Ve fóru Cestopisy
0 odpovědí